Swiss Sense
Bezoek Swiss Sense bij Woonmall Alexandrium.
Dus voor een slaapsysteem dat aan de hand van jouw wensen wordt samengesteld en waar je de komende jaren zorgeloos van kunt genieten zit je goed bij Swiss Sense! Persoonlijke boxsprings en matrassen. Op de eerste verdieping van Woonmall Alexandrium heet Swiss Sense je van harte welkom.
montel meubels
Swiss sense Radar het consumentenprogramma van AVROTROS.
PRIMA SERVICE BIJ SWISS SENSE! Wij hebben nu ongeveer 2 maanden onze boxspring van Swiss Sense. Hij ligt prima alleen schudt het bed bij de minste beweging en lig je dus niet stabiel. Na deze klacht bij swiss sense te hebben gemeld kwam er een service monteur.
swizz hoofdkussen
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
actie matrassen
Je Swiss Sense-bedje ligt ook in Gouda gespreid. Gouds Dagblad.
Een mooie plek voor de Swiss Sense winkel aan de moderne GoStores woonboulevard. Swiss Sense Gouda vestigt zich op een nieuwe locatie met een totale oppervlakte van circa 1478 m. Swiss Sense is er voor iedereen die op zoek is naar ultiem slaapcomfort.
rijschool
Klacht over Swiss Sense? Meld nu, wij helpen oplossen! KLACHT.nl.
Stuur Swiss Sense een mail met je klacht of opmerking en het ordernummer via contact@swisssense.com Of neem direct contact op met Swiss Sense Customer Care via telefoon 0413 820 820 Ma-Vr: 09.00 17.00 uur. Meld uw Klacht over Swiss Sense.
Swiss Sense AaBe Fabriek.
Swiss Sense heeft met de familie Diks al bijna honderd jaar ervaring in de beddenwereld. Inmiddels zijn er ruim 90 Swiss Sense winkels verspreid over Nederland, België, Duitsland en Oostenrijk. Persoonlijk advies en jouw persoonlijke wensen staan bij ons altijd voorop.
Swiss Sense Woonboulevard Heerlen.
Met oog voor detail, vormgeving en ondersteuning produceren wij uw perfecte bed, gemaakt in eigen fabriek en aangeboden in ruim 65 eigen winkels in Nederland en België waardoor wij tevens garant staan voor de beste prijs. U kunt slapen met een goed gevoel want slaapcomfort dat zit reeds in onze genen. Swiss Sense, van beddenmakers met 95 jaar ervaring.
Retailpark Roermond Swiss Sense.
Winkels Horeca Aanbiedingen Folders Evenementen Info. Swiss Sense heet je van harte welkom in onze winkel in Roermond. Je kunt bij ons terecht voor een unieke boxspringervaring of een vrijblijvend slaapadvies van één van onze slaapadviseurs. Wil je liever geholpen worden op een tijdstip dat jou het beste uitkomt, maak dan een persoonlijke afspraak met een van onze slaapadviseurs.

Contacteer ons

Swiss Sense bedden kopen Goedkope Bedden beste matras matras kopen tips swiss sense beste koop Ledikant matras Boxspring eenpersoons nasa matras Binnenveringsmatras Welk matras matras factory